steeph

Alla inlägg den 14 september 2011

Av Stephanie Nicander - 14 september 2011 22:15

6 månader sen vårt lilla hjärta ville titta ut, vart har tiden tagit vägen?! Får lite smått panik samtidigt som det är roligt, MKT roligt! Så mkt som händer nu, allt är spännande att utforska och man märker hur han steg för steg upptäcker världen. Och själv ska man vägleda och beskydda den lille oskyldiga varelsen så mkt det bara går, man skulle vilja kunna skydda honom ifrån allt onda men det vet man ju att man inte kan i längden.. Han måste själv gå igenom och klara av sina motgångar för att bli en stark människa, det enda vi kan göra som förälder är att finnas där i vått o torrt och ge goda råd, m.m

Så mkt tankar som snurrar i mitt huvud nu om allt möjligt, tiden, jobbet, boende, livet.. Ja om allt... Det kan vara både bra och irriterande att vara en person som filosoferar mkt! Det är så mkt man vill, men så lite som man kan? Man står inför prov nu som man aldrig anade innan man fick barn, "ett gott prov utan facit" - kan man kalla föräldraskap det?

Ja som sagt, mkt som snurrar i min skalle nu... Mest tiden som skrämmer en tycker jag, hinner inte med för 5 öre.


Idag var vi på babysim, blev inget fotande utan denna ggn blev det filmkameran som följde med :) Babycaféet var stängt idag så vi stack bort till Jeanette o Tyra i eftermiddags istället, roligt att se hur de nu blir mer o mer medvetna om varandra och kollar in vad den andre gör, försöker ta den andres leksak och så :P Hehe. 


   

   

 


Nej, får nog gå o lägga mig snart.. Amadeus har varit lite orolig några nätter nu, ligger o skruvar på sig, vaknar korta perioder m.m så det har inte blivit mkt sömn för min del. Vet inte riktigt vad det kan bero på, tänder på gång kanske? Återstår att se... :)

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards