steeph

Alla inlägg den 7 juni 2011

Av Stephanie Nicander - 7 juni 2011 21:11

Lite foto ifrån eftermiddag / kväll :)


                            

 



            


Av Stephanie Nicander - 7 juni 2011 16:20

Shiet vad det är varmt och KVAVT ute!! Va ute o gick lite på stan med Emma och lille Walle innan, blev en sväng in om på Lindex för att köpa ett par stycken sommar pyjamasar till till lillemannen, svalt o skönt för honom. Sen ner om till hamnen för lite glass :P Till sist blev det en omväg upp till Preem för att hämta ut varor ifrån HM som vi beställt, roligt roligt ;) och sen hem.. men idag är det nästan för varmt för att vistas ute på det viset utan att bada...


Just nu är Tristan här, sen kommer Tuva hit.. Får se om det fortfarande är lika varmt ute annars kan man kanske gå ut lite på lekplatsen om Amadeus vill sova lite i vagnen :) Synd att sitta inne ju, man vet inte hur vädret kommer bli framåt i dagarna.. 

Av Stephanie Nicander - 7 juni 2011 13:13

Idag har det varit skolavslutning !! =D Skööönt.. Så nu kan man väl äntligen börja slappna av lite, men det känns samtidigt inte riktigt så eftersom vi ska läsa den extra kursen efter sommaren. Fick en uppgift som ska vara klar i slutet av september, känner redan av paniken att man vill ha den klar! Haha.. Man har liiite svårt att släppa det, men nu får man väl bestämma sig för att ha sommarlov först o främst! 

Det var väldigt trevlig avslutning ialf, alla små barnen va också med idag. Blev lite fika på Pedersons uteservering som avslut på utbildningen, så härligt det var att sitta där :) 


Nu ska Emil snart börja jobba kväll och jag o Amadeus ska gå ner en sväng på stan o glo med Emma o Walle. Men shit vad det e varmt ute idag, och kvavt !! :S Blir det mer åska tro? Skadar inte med ett RIKTIGT åske oväder som rensar upp, det inatt va ju inte så farligt här ialf.. 

E jobbigt med denna värmen för vår lille plutt, han e super känslig stackaren.. Fick ligga o lufta utan blöja här hemma nu en stund, skönt för honom, han njöt för fullt :)


Hoppas alla har en häärlig dag!! =D

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards