steeph

Alla inlägg den 10 juni 2011

Av Stephanie Nicander - 10 juni 2011 17:29

Ja då var det helg igen :) Allt rullar på för fullt, som vanligt går tiden alldeles för fort! Går det att stanna upp på något sätt? Nej, tror inte det.. Men säg till när någon löser det problemet! ;) Hade varit bra ibland, att stanna tiden för en stund..


Igår var vi på första föräldragrupps träffen, det var kul =) Gjorde inte så mkt mera än att presentera oss o så men kul eftersom där inte var någon som jag kände precis, alltid roligt med nytt folk! =D Nästa gång skulle vi börja med babymassagen, längtar faktiskt!

Snart slutar Älsk jobba för ikväll, då ska vi gå ut o gå en runda om vädret tillåter men än så länge verkar det lovande ! :) Verkar till och med som att vinden börjar lugna sig lite grann, har blåst som in i idag ju.. Blir nog att vi går förbi Brunnsparken, sommarfestivalen, för att kolla på folk lite grann vilket aldrig brukar vara trist, hehe :P 

Imorn får vi se vad man kan hitta på, Emil ska jobba extra 7-15 så vi får underhålla oss själva. Vi får se vad dagen har att erbjuda! Kanske nån som är sugen på en fika eller nåt? :P


Nej, om man ska passa på att diska undan lite nu när lille snutten ligger o vilar ! :) 


 

Av Stephanie Nicander - 10 juni 2011 14:37

Sådärja, då har man varit på student i år också, Grattis Emelie!! (o alla andra förstås) :) Synd med vädret bara, Jag o Emil sprang tillbaka med Amadeus till lokalen efter att dom hade gått ut ifrån skolan. Lite synd bara för man missa det nere på stan.. 


                  

    Nyvaken o stilig :)


Väntan i regnet utanför skolan :

       

    

  Våra presenter :P

   Walle :)


Tack för en trevlig dag!! =D

Ovido - Quiz & Flashcards