steeph

Alla inlägg den 11 juli 2011

Av Stephanie Nicander - 11 juli 2011 22:40

Ja denna helgen har verkligen gått i ett, har varit igång i princip konstant i både motgångar o medvind :P Det mesta har kretsat kring dopet såklart och allt gick bra (till slut) efter lite motgångar, eller snarare icke planerade saker som dök upp. Det var bl.a bord och stolar i församlingshemmet som fick efterlysas, ett på tok för litet kylskåp (fick improviseras/lösas på andra sätt) och lite annat.. Men i slutändan blev resultatet ett lyckat dop, med mkt fina vänner och släkt, MKT fina presenter till Amadeus, fint väder (nästan för fint), en super bra o trevlig präst och mycket mycket annat! Trots lite motvind så kunde vi inte önskat oss det annorlunda, för denna helgen kommer vi VERKLIGEN minnas - det är en sak som är säker och nu i efterhand kan man skratta åt allt, och det är väl det som är meningen? ;) 

Ja jag skulle kunnat berätta om mkt o allt om denna helgen men det orkar jag faktiskt inte skriva ner :) Ska lägga in några bilder imorn kanske också, idag är jag helt ärligt helt slut så jag orkar knappt ingenting, det märks att man inte har kunnat slappna av riktigt förräns nu. Så idag har man varit lite mer förvirrad än vanligt, plus att huvudvärken kom för ett par timmar sen. Det är tur att man bara ordnar såna här saker en gång! :P hehe.. 


Idag har vi varit i Hammenhög o grillat gott o bara tagit det lugnt.. I förmiddags körde vi en snabbis till Ystad o köpte en Tripp Trapp stol (äntligen!), kommer bild sen.. Jätte fin blev den o Amadeus tycker det är jätte kul att sitta i den! :)

Ovido - Quiz & Flashcards