steeph

Alla inlägg under maj 2011

Av Stephanie Nicander - 13 maj 2011 15:41

Kan man lida av kronisk hunger? För isåfall tror jag att jag lider av det.. och det handlar inte bara om i nuläget, för visst hade jag nog kunnat skylla på att jag ammar och innan att jag var gravid men jag har nog alltid varit sån. Äter helst hela tiden :P det slog mig innan idag att det är sjukt underskattat med mat! =D Men nu efter man varit gravid och speciellt efter jag slutar amma får man kanske börja tänka på vad man stoppar i sig.. ;)  (Eller vi får se hur det blir med den saken sen när det är aktuellt) haha..


Nej, nu vaknar nog snart lille plutten för lite mat, han ligger just nu o gosar i sin vagn :)


 

Av Stephanie Nicander - 13 maj 2011 09:37

Man kan ju inte bli annat än glad och överlycklig när man möts av ett stort leende tidigt på morgonen, då glömmer man allt annat ex. att man precis var jätte trött.. 

(Tyvärr lyckas jag aldrig fånga de stora leenden på foto :/ )


   



Fredagen den 13:e idag, otur eller lyckodag ?     

Av Stephanie Nicander - 12 maj 2011 18:42

Våra katter är nog dom mest vilda eller rastlösa som finns. Man hör andra som säger att deras katter typ - äter, sover, skiter.. och inget mer däremellan.. Men VÅRA två vildingar är precis tvärtom, eller äter och skiter gör dom ju förstås.. men annars springer de runt och jagar varandra eller hittar på andra olika hyss i princip resten av dygnet. Man blir så glad, speciellt nör dom sätter igång mitt i natten exempelvis mellan amningstiderna när man helst av allt bara vill sova. Eller som igår när jag precis hade kommit hem, gett Amadeus mat och stod mitt i ett blöjbyte så hör man en stor krash ifrån köket. Och vad hade kisarna gjort? Jo, antagligen jagat nåt kryp eller bara varit allmänt klumpiga o vält ner en krukväxt, vilket resulterade i lekakulor, jord och porslin över hela köksgolvet.... Man blir så glad!! haha..

Men hur olydiga dom än må vara så skulle jag inte vilja byta bort dom för något, om jag inte verkligen hade haft något annat val.. De tillhör ju vår lilla familj :)


 

Idag har vi inte gjort så mycket vettigt mer än promenaden bort till Jeanette och lilla Tyra :) Satt ute i derad trädgård och hade det skönt :) Börjar dock få lite ont i höfterna så borde kanske ta det lite lugnare med mina promenader... Men det e ju så svårt att gå långsamt ;P

Av Stephanie Nicander - 11 maj 2011 18:33

Ja då har vi varit på baby caféet, det va hur trevligt som helst ! Och mkt folk var där faktiskt, mer än vad jag trodde. Ur mysigt ! =) Synd man inte har vetat om detta tidigare för nu är det bara 2ggr till o sen håler dom paus över sommaren, så vi hinner inte gå så mkt. Men vi får hoppas att vi kan gå båda ggr som e kvar ialf :) Dom små verkade trivas också, får se om Amadeus sover gott inatt efter alla intryck av de andra barnen :) 

Vi ska ialf absolut fortsätta gå sen i höst om dom fortsätter med det! =D

Tyvärr kom inte Zanne o Alva denna ggn, men vi får hoppas att dom är med de sista 2 ggr ialf =)


Här är Märtha, Tyra och Amadeus på babycafé :


 

Nu sitter jag och väntar på att Lita ska komma så vi ska äta lite räkor o vitlöksbröd! Gott gott! =D 

Hoppas ni också får en trevlig kväll! 

Av Stephanie Nicander - 11 maj 2011 09:34

Ännu en dag som ser ut att ge oss härligt väder! Härligt härligt :) 

Idag ska jag och Amadeus , Jeanette och Tyra, Therese och Märtha o kanske Zanne och Alva ner till babycafé och mysa :) ska bli kul o testa på det o se vad där är för folk nere :P Man måste ju kolla läget ialf :) 

Sen ikväll blir det lite räkfrossa och vitlöksbröd med Lita :) Mums! 


Igår kom Johan och hälsa på oss, vi var ute o gick en ganska bra runda i Simrishamn. Skönt att komma ut, men det e hemskt vad det är tomt i denna stan!

Kollade på " I am number four " också, den verkade uur bra faktiskt. Tyvärr missade jag slutet så får se det ikväll kanske..


Nu blir det en kopp kaffe!! 

Av Stephanie Nicander - 10 maj 2011 14:07

Idag fick Amadeus följa med mig till skolan när jag skulle skriva mitt Geriatrik prov, det gick väl sådär men huvudsaken är att jag blir godkänd nu det sista så e jag nöjd.. Lite svårt var det att koncentrera sig med han i sin famn samtidigt, men när vår lärare hade gjort sitt så knyckte hon honom :P Hon är själv småbarnsförälder så hon tyckte det var super mysigt :) Blir jag godkänd i detta så är det bara ett prov till om 2 veckor i Demens sen är vi utbildade! =D Yeaay! Svettigt var det ialf att gå till och från skolan, det är en ganska bra bit men känns bra att röra på sitt fläsk lite! =D Sen vill man ju inte plocka av sig för mkt heller när man är ute eftersom vi precis har varit förkylda och vill verkligen inte få mjölkstockning eller nåt sånt skit...


Det var jätte trevligt igår när vi var på efterträffen, kul att se allihopa :) 


Just nu sitter hjärtat i sin nya babysitter och tittar :) Super fin! Blev uuur nöjd :) Och det verkar som att Amadeus trivs med att sitta uppe lite istället för att ligga hela tiden :P 

Nu ska jag sortera tvätt, börjar tvätta nu strax.. Verkligen välbehövt denna ggn för det har blivit mkt byte av body´s .

Av Stephanie Nicander - 9 maj 2011 11:59



Idag är lille Älsklingen 8 veckor gammal! =D Tiden går uuur fort, skrämmande nästan.. 


Äntligen fått tummarna loss och beställt en babysitter! Svårt att välja ibland allt som finns, vilken som e bäst, roligast för barnet osv.. För vi har märkt tydligt att Amadeus vill vara mer med och inte bara ligga ner.. Vi kom till slut överens om en Babybjörn :) Så vi får hoppas att den e bra! Någon som har en sån ?




Väntar just nu på att Lita ska komma upp :) Vi ska dricka en kopp kaffe (eller blir nog mer än en) och sitta lite ute på balkongen i solen :) Mys! =D

Senare i eftermiddag ska vi på efterträff med föräldragruppen, ska bli jätte kul att träffa alla igen! I och för sig har vi redan träffat Therese och Jeanette men va ju ett tag sen nu :) Sen är det ett par till med, så ska bli skoj att höra hur det gått för dom :)

Av Stephanie Nicander - 8 maj 2011 14:24

 

Känns konstigt, känns som att man redan har tagit ett steg och släppt lite på sitt grepp om lille hjärtat.. Igår ändrade vi om lite i sovrummet för att vi skulle prova o se om Amadeus ville sova i sin spjälsäng inatt. Han har ända tills igår sovit mellan oss i sin egen "lilla säng", det va super mysigt och praktiskt med amning o.s.v att ha det så.. Men eftersom vi bara har en 1.60 säng så började det kännas lite trångt och man börja få lite ont i kroppen av lite konstiga sovställningar, han fick ju nästan mer plats än vi hade :P Bortskämd redan? ;) Ångrar lite nu att man inte skaffa sig en liten vagga till honom.. Men men.. Han sov ialf superbra i sin säng inatt! Vakna inte förrän 03.45 cirka och sen somna han om direkt igen efter mat! Helt fantastiskt, och här låg jag i sängen igår och hade svårt för att somna och var orolig att jag hade honom för långt borta ifrån mig ! O då har jag inte berättat att vi ändra om i sovrummet för att jag skulle kunna dra spjälsängen till mig och ha honom precis brevid mig för att bara kunna sticka in en hand mellan spjälorna ifall det var något.. Så närmare hade jag inte kunnat ha honom :P 

Nu vet jag inte om det bara var inatt som han sov så bra men vi får hoppas på att det e som han trivdes och att han börjar få in en liten sovrutin. Och inte bara det, utan att han nog är bra i sin lilla näsa igen! =D Härligt härligt! Och sen tror jag faktiskt att det hjälpte att vi bädda så spjälsängen kändes lite mindre nu i början, han är ju så liten än..

Jag är ialf superglad idag för att det funkade så bra inatt! Men samtidigt känns det lite läskigt att man inte ska ha han sovandes hos sig på samma sätt längre.. Men i och för sig vet man ju inte om detta kommer att fungera i längden, men det återstår o se, kanske han hamnar mellan oss igen ;P


I morse efter att Emil hade badat honom, mer mysigt kan man nog inte få det!! =D


 

Vi i morse :)

Där ser ni också hur nära spjälsängen är mig :P

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<<
Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards