steeph

Alla inlägg under juli 2011

Av Stephanie Nicander - 5 juli 2011 19:57

Ja då börjar man få ordning på allt känns det som, har varit i Ystad i f.m med Älsk o Amadeus för att hitta nåt o ha på mig till dopet. Hitta en klänning till mig o sen ett par vita linnebyxor o lila kortärmad skjorta till Amadeus, så det kändes skönt man har det klart :) Emil ska åka till Kristianstad på fredag o shoppa till honom o födelsedagspresent ( ! :P ) till mig, hihi :) Ska ringa o beställa smörgåstårtorna imorn, även ringa o efterlysa dopklänningen som skulle varit klar förra veckan enligt henne men har ännu inte hört något. Mest så det inte har hänt något eller så, då hade det varit lite panik!! Men hon hade mkt o göra nu innan semestern sa hon så det är säkert ingen fara :P Sen får vi väl inhandla det sista nu i dagarna.. 


Efter Ystad börja Emil jobba o jag o Amadeus stack till min moster Nonne, Jeanette o lilla Tyra. Gick ner en sväng på stan med dom, urhärligt väder! Sen gick vi tillbaka till Nonne o åt lite jordgubbar o drack kaffe, göttit :P Så det har varit en härlig dag idag! =D 



"Nöjd och glad efter lite massage, och ääälskar att ligga på magen en stund, TV´n är också intressant som han fick syn på i sista bilden" :)

     

Av Stephanie Nicander - 4 juli 2011 19:30

Dagen började lite segt med regn o rusk så man var lika trött när man vakna som igår när man skulle sova nästan, som tur var så blev det betydligt bättre väder sen! :) Denna veckan har Emil kvälls skift, plus att det är hans sista arbetsvecka innan semestern, såå härligt vi 3 ska ha det i fyra hela veckor! Mysigt =D Vi har inget speciellt planerat, hade varit kul med någon utfärd någonstans men vi får se, tar dagarna som de kommer :P 

Eftermiddagen tillbringades en stund hemma hos Pernilla o Linus, var tvungen att kika på hur det hade blivit med deras staket ju :) Dock tycker jag att det e lite löjligt att man inte får ha sin hund lös i sin egen trädgård när där finns staket.. Men men, vissa människor som inte kan uppfostra djur rätt måste ju förstöra för andra, trist! Och speciellt synd om djuren! När vi kom hem så sov Amadeus fortfarande i sin vagn så jag passade på att sätta mig lite ute på balkongen med vattenmelon, ett glas kallt vatten o läsa klart Föräldrar & Barn tidningen o sen låg en Vi Föräldrar tidning i brevlådan med, roligt!! Första gången jag fick hem den, nimt :) 

   


Lillemannen har varit lite gnällig ikväll, det enda som hjälper en stund är om han får bröstet, vet inte riktigt varför men tror att han har blivit övertrött.. Han är inte direkt någon sjusovare på dagtid! Men idag har det varit extremt korta stunder, o det brukar resultera i lite gnäll på kvällen.. Han brukar ialf ha någon period då han sover lite längre. Eller så är han i en tillväxtperiod nu.. Men han vilar just nu, en liten stund bara får jag hoppas annars blir det nog en sen kväll :P Men bara han är nöjd så är jag nöjd! =))


Lite glad har han varit ialf, efter lite vila :) 

     

Av Stephanie Nicander - 2 juli 2011 09:49

Usch vilket tradit väder det är idag!! Hoppas det lättar upp lite sen så man kan vara ute nåt litet ialf. Det va värre inatt, då var det riktigt busväder.. Tror klockan var cirka 3 när Amadeus börja skruva på sig så jag vakna o trodde han ville ha mat, men icke, så försökte få honom o somna om igen men det ville han inte heller riktigt. Provade med mat igen efter cirka en halvtimme o då gick det bra så han somna igen :) Men då hade ju jag blivit pigg o inte kunde somna om.. Hmm.. O PRECIS när jag höll på att somna så ringde vår hemtelefon - skyddat nr, VEM ringer hem till någon 04.06 med skyddat nr?! Läskigt tyckte jag så jag våga inte svara.. Så jag hoppas att det inte var något viktigt, isåfall förlåt! Men då tror jag att dom/den/det hade ringt igen eller till någon av våra mobiler :P Så istället för att somna om låg jag o lyssna på busvädret o grubbla lite irriterat över vem som hade ringt vid den tiden.. Haha, så har min natt varit, känner mig lite seg idag.. Men vädret gör ju inte det lättare att bli pigg precis!


Emil jobbar extra idag, så vi ska nog köra bort till Jeanette o Tyra en sväng sen, mys :)


Lite foto från minigolfen :


       

Av Stephanie Nicander - 1 juli 2011 22:23

Jaha, då var det 1:a juli redan och dagarna rullar på för fullt. Igår var vi hos Sofia o lille Neo o fika med Zanne o Alva, Therese o Märtha - mkt trevligt, måste ses oftare allihopa! Synd bara att jag glömde kameran (inget ovanligt). Får nog fästa fast den på skötväskan på något sätt så jag alltid har den med mig ;P


Idag har det också rullat på, var o fika i f.m med min faster/gudmor. Hann även med (knappt) en halvtimmes solning när jag kom hem när lillemannen somna på vägen.. Man får ta vara på de få o korta stunder det tillåts att ligga lite i solen! Hehe. Han vilar ju inga långa stunder åt gången precis, vårt lilla hjärta. Nu kan han t.o.m hålla sig vaken/eller vakna i vagnen fastän vi är ute o går, innan var det värsta sömn medlet men icke.. :) Ja, denna sömnen varierar väldigt från dag till dag, har börjat med att försöka få liiite struktur o rutin över det men det e svårt än. Men försöka skadar inte ;) Nattningen har vi ialf lite rutin på o det känns bra tycker jag :)

Ikväll körde vi till Löderups strandbad o åt och spelade sen lite minigolf, roligt fastän jag förlorade! =P Mysigt va det ialf :)


Nej man får väl snart hoppa i bingen, Amadeus nattades vid 22 så vi får se hur många timmars sömn det blir inatt :) Natti ! 

Ovido - Quiz & Flashcards